Om oss

  

Om du sätter ett kryss mellan Norges nordspets till Italiens sydspets så hamnar du i Osby. Här ligger Colorpoint, strategiskt placerad mitt i Europa med närhet både till de nordiska länderna och kontinenten.

Vårt avtryck stäcker sig dessutom väldigt långt bak i historien. Det är nu över 30 år sen vi påbörjade vår resa med en specialisering på material för vägmarkering under det sista decenniet. Under alla dessa år har vi lagt på oss svårslagna kunskaper och erfarenheter. Det har i sig fött ett genuint intresse för utveckling. Vi samarbetar med flera av våra leverantörer för att utveckla nya effektivare och mer miljöanpassade produkter. Vi kan också erbjuda patentsökt teknik som minskar materialförbrukning med upp till 50% för prefabricerade markeringar.

Sedan 2019 utvecklar vi plastfria markeringar som kan appliceras under fuktiga och kalla förhållanden. Att vi driver utvecklingen framåt fick vi bevis för på testfältet ”Nordic Cert” där vårt termoplastmaterial uppnådde mycket hög slitstyrka med kraftigt minskat behov av omläggningar. Det i sin tur sparar resurser och bidrar till en lägre miljöpåverkan. Resultat som betyder mycket för våra kunder men som också gör oss stolta.

Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig, så är du välkommen att höra av dig.

Vår placering innebär att vi kan erbjuda snabb service och leverans. Våra produkter med beskrivning, finns presenterat på denna hemsida med möjlighet till beställning.

Testfält vid Sunne, Värmland. Applicerat Maj 2015 bild från September 2019.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen